DEDA STEVAN JOKIĆEV NAJVERNIJI FAN: Samo smo nastavili slavlje u Somboru, Novak Đoković je započeo sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sati nakon epske finalne utakmice, ekipa portala "Repubilka.rs" bila je u rodnom gradu najboljeg košarkaša planete.

DEDA STEVAN JOKIĆEV NAJVERNIJI FAN: Samo smo nastavili slavlje u Somboru, Novak Đoković je započeo sve! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Denver Nagetsa u ranim jutarnjim satima postali su novi šampioni NBA lige! Franšiza iz Kolorada je u petoj utakmici velikog finala savladala Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89.

Najzaslužniji za pobedu u poslednjoj utakmici sezone bio je, naravno, Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Srpski as je nakon utakmice dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

Jokić je u finalnoj seriji prosečno beležio 30 poena po meču, 14 skokova i sedam asistencija.

Nekoliko sati nakon epske finalne utakmice, ekipa portala "Repubilka.rs" zaputila se u Jokićev rodni Sombor gde je razgovorala sa njegovim najvernijim navijačem - Stevanom Šegrtom (80).

Republika

Foto: Republika.rs

Stevan Šegrt

- Predvideo sam rezultat 4:1, to sam rekao kada se završila polufinalna serija protiv Lejkersa. To je bilo divota gledati, ovo finale je nešto sasvim drugo. Kako sam rekao, poslednja utakmica će biti u Denveru. Znao sam da će biti teško. Majami je igrao bez opterećenja, dok je Denver bio pod malim pritiskom.

Simpatični gospodin potvrdio je da se slavilo u ranim jutarnjim satima.

- Slavili smo, tačnije samo smo nastavili od slavlja zbog titule Novaka Đokovića.

Stevan Šegrt očekuje da če Somborci priprediti fantastičan doček najboljem košarkašu na planeti.

- Pratio sam sve Jokićeve izjave nakon finale, rekao je da će u četvrtak biti parada u Denveru. Nikola je hteo ranije da dođe kući, ali... On hoće kući što pre...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading