BORJAN U CENTRU PAŽNJE! Selektor se dotakao VRUĆE TEME: Postaće HEROJ u novom klubu!

Autor:

Sport

15.06.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Herdman, čovek koji sedi na klupi Kanade, govorio je o čuvaru mreže njegove reprezentacije.

BORJAN U CENTRU PAŽNJE! Selektor se dotakao VRUĆE TEME: Postaće HEROJ u novom klubu!

Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan

Saga oko Milana Borjana još nije gotova.

Barak Bahar seo je na klupu Crvene zvezde i odmah je obavestio dosadašnjeg prvog golmana da više neće biti startna "jedinica".

Ovo je odjeknulo u Srbiji i regionu, izvesno je da će Borjan napustiti klub, a sada se oglasio i selektor Kanade Džon Herdman koji je stao u zaštitu golmana reprezentacije koju predvodi sa klupe.

Niko ne može da Borjanu uzme poverenje... Ovo što mu se dešava je samo običan korak na putu heroja. Svaki heroj prolazi kroz uspone, ali ponekad dođe momenat kada se aktiviraju pitanje o tome ko ste vi zapravo. Milan sada mora da se resetuje i napravi veliki korak napred kako bi postao heroj u novom klubu - rekao je Džon Herdman, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan

 

- Jedino mesto za koje može da bude siguran da će biti onaj pravi Milan Borjan je ovde, sa nama. Ovde su mu braća i prijatelji. On nije čovek koji je preplaćen na mesto prvog golmana u reprezentaciji Kanade. On taj status zaradi na svakom treningu i okupljanju. Fascinantno je koliko je pozitivan, na koji način podiže momke. Siguran sam da ne moram da brinem o njegovom samopouzdanju. Malo se bio pokolebao, ali to je normalno. Njegov svet je bio uzdrman.

Podsetimo, Milana Borjana i reprezentaciju Kanade očekuju završni turnir Konkakaf Lige nacija, a potom i najvažnije takmičenje Severne i Centralne Amerike - Gold Kup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading