BAHAR JE I NJEGA PRECRTAO! Još jedan ODLAZAK iz Crvene zvezde!

Autor:

Sport

16.06.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde uskoro počinju pripreme za novu sezonu.

BAHAR JE I NJEGA PRECRTAO! Još jedan ODLAZAK iz Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Šampion Srbije uveliko radi na dovođenju pojačanja, a crveno-beli su blizu toga da angažuju tandem napadača Žan Filip Kraso-Emanuel Late Lat.

Golgeteri Sent Etjena i Sent Galena dali su dozvolu za dolazak na Marakanu, pa se samo čeka da se dve uprave dogovore oko visine obeštećenja.

Budući da su novi članovi Zvezde odavno postali Marko Stamenić (Kopenhagen) i napadač Piter Olajinka, u Ljutice Bogdana rade i na tome kako bi oslobodili igrački kadar, zbog velikog broja novajlija.

Na spisku onih koji će napustiti stadion "Rajko Mitić", našao se i napadač Marko Rakonjac. Nekadašnji golgeter Čukaričkog je stigao među crveno-bele na pozajmicu iz moskovske Lokomotive, međutim, kako saznaje "Telegraf", Zvezda neće produžiti saradnju sa Rusima.

Foto: Starsport

Marko Rakonjac

Među najvećim razlozima je totalna promena najisturenijeg dela u timu crveno-belih, kao i dolaska Olajinke, Krasoa, Late Lata, te su u taboru srpskog prvaka procenili da za Marka u ovom trenutku nema mesta kod trenera Baraka Bahara.

Ujedno, u Ljutice Bogdana je procenjeno da Rakonjac trenutno nema potencijal koji je Zvezdi neophodan za učešće u grupnoj fazi najelitnijeg klupskog takmičenja.

Osim toga, Moskovljani su zahtevali veoma visoko obeštećenje za napadača, koje iznosi čak 1.200.000 evra, što u Crvenoj zvezdi nisu spremni da plate.

Inače, povremeni crnogorski reprezentativac je u prolećnom delu sezone upisao 17 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova, međutim, nije "ubedio" upravu i novi stručni štab da ostane i dalje na Marakani.

Podsetimo, do sada je novi trener crveno-belih precrtao dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana koji karijeru nastavlja na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Veljka Nikolića, Radovana Pankova...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading