DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezda dovela NAJVEĆE POJAČANJE za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

15.06.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će golgeter nastaviti dominaciju na našem najvećem stadionu?

DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezda dovela NAJVEĆE POJAČANJE za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Nemanja Milunović

Napadač Žan Filip Kraso dogovorio je dolazak u Crvenu zvezdu, a vezista Poa Jovan Nišić analizirao je njegove kvalitete. Srbin koji igra u Francuskoj istakao je da se radi o fenomenalnom igraču, koji će predstavljati ogromno pojačanje za šestostrukog prvaka Srbije.

Kraso je jedan od kvalitetnijih igrača u ligi koja obiluje ekstremno kvalitetnim fudbalerima, posebno ofanzivcima. Obratio sam pažnju na njega već posle prvih vesti da je Zvezda zainteresovana da ga dovede i svidelo mi se kako igra. Ukoliko bih morao da ga uporedim sa igračem poznatim domaćoj publici, rekao bih da podseća stilom igre na Nenada Lukića, ali je fizički mnogo moćniji - izjavio je Nišić za "Mozzart Sport", a potom je dodao:

Odlikuje ga odlična leva noga, ali i to što nije klasičan napadač, ne spada u igrače koji će u šesnaestercu rivala čekati da im se kreira šansa. Igra dosta između linija, neretko i asistira. Ima veliki doprinos u kreaciji, veoma je inteligentan, nalazi prostor i dobar je u završnici - dodao je srpski fudbaler.

Kraso je minule sezone nastupao za Sent Etjen (35 utakmica, 17 golova u Ligi 2), praktično je postigao dogovor sa crveno-belima i uskoro se očekuje njegova promocija na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading