DELIJE U TRANSU! Rešeno pitanje napadača za Ligu šampiona! Zvezda NAŠLA golgetera!

Autor:

Sport

12.06.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije ponovo je krenuo u operaciju dovođenja Žana Filipa Krasoa.

DELIJE U TRANSU! Rešeno pitanje napadača za Ligu šampiona! Zvezda NAŠLA golgetera!

Foto: FK Crvena zvezda

Na Marakani je završena potraga za novim golgeterom. Kuglica je stala na imenu Žana Filipa Krasoa, koji je ponovo označen kao prioritet za dovođenje, uoči učešća u Ligi šampiona!

Napadač je prethodne sezone briljirao u Sent Etijenu, ali mu ovih dana ističe ugovor, što u Zvezdi žele da iskoriste, pa bi već ove nedelje mogao da potpiše ugovor sa crveno-belima, saznaje "Informer". 

Uprava Crvene zvezde još od ranije je pikirala špica iz Obale Slonovače, koji je u sezoni za nama eksplodirao u dresu "zelenih" sa 17 datih golova i isto toliko asistencija na 35 mečeva.

Foto: Ap photo

 

Njegovi agenti su se ponadali da će zbog toga moći da mu podignu cenu. Obavili su razgovore sa Zvezdom pre nekoliko meseci, ali nije postignut dogovor oko finansija. Stopirani su pregovori, ali su u međuvremenu ponovo uspostavljeni, ovaj put na inicijativu menadžera Krasoa. Očekuje se da posao ubrzo bude završen.

Budući da je pre mesec dana obavljen poslednji kontakt Zvezde i zastupnika Krasoa, na Marakani su se okrenuli drugim opcijama, ipak, usledio je poziv sa francuskog broja i ponovo su pokrenuti pregovori.

Trener Barak Bahar trenutno na raspolaganju od napadača ima Aleksandra Pešića, koji razmišlja o promeni sredine, Marku Rakonjcu ističe pozajmica koja neće biti produžena i vratiće se u Lokomotivu iz Moskve, dok mladi Jovan Mijatović nema iskustvo igranja, pa su u Zvezdi odlučili da potraže novo rešenje u špicu. 

Sigurno da bi dolazak Krasoa oduševio sve navijače crveno-belih, koji sa nestrpljenjem čekaju da vide ko će predvoditi napad srpskog šampiona u najelitnijem klupskom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading