BARAK PRESEKAO! Trener Zvezde PRECRTAO još jednog fudbalera!

Autor:

Sport

11.06.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezovi na Marakani pred početak nove sezone.

BARAK PRESEKAO! Trener Zvezde PRECRTAO još jednog fudbalera!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je odbranila titulu u Mozzart Superligi Srbije i treći put zaredom osvojila duplu krunu u domaćem prvenstvu, pa će naredne sezone igrati i u grupnoj fazi Lige šampiona.

Sa novim trenerom Barakom Baharom, koji je zamenio Miloša Milojevića, crveno-beli su krenuli u rekonstrukciju tima pred nove izazove.

Izraelski stručnjak je najpre precrtao kapitena Milana Borjana, potom se na neki način "zahvalio" Aleksandru Kataiju, a sada je rešio da odrešene ruke u izboru sredine da i vezisti Veljku Nikoliću, prenosi "Meridian Sport".

Prema nekim informacijama, njegova naredna destinacija biće Kipar, dok se šuška i da će Nikolić otići sa Marakane bez obeštećenja, uprkos činjenici da ga veže ugovor do 2025. godine.

Foto: Starsport

 

Veljko Nikolić je fudbalski stasao na stadionu "Rajko Mitić", bio je četiri sezone deo seniorskog tima i u tom periodu je upisao 82 meča, uz po 10 datih golova i asistencija.

Česte povrede su, donekle, usporile karijeru veziste, pa u tek završenoj sezoni gotovo da i nije bio na terenu.

Zaigrao je protiv Trabzonspora u Ligi Evrope, tadašnji šef struke Dejan Stanković ga je gurao u prvi plan, čak je bio strelac na gostovanju u Turskoj, ali mu to nije pomoglo da ostane u prvom timu, zbog žestoke konkurencije na njegovoj poziciji bivši trener Miloš Milojević nije bio blagonaklonjen prema njemu.

Ne tako davno, Nikolić je bio na radaru člana MLS lige Los Anđelesa, ipak, Amerikanci nisu bili zadovoljni onim što su videli, pa do transfera nije ni došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading