VLADIMIR PROVOCIRAO UKRAJINCE, PA GA POJELA AJKULA! Rus se smejao pre napada predatora, pa ga stigla zla sudbina! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.06.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladog Rusa napala je ajkula u popularnom letovalištu.

VLADIMIR PROVOCIRAO UKRAJINCE, PA GA POJELA AJKULA! Rus se smejao pre napada predatora, pa ga stigla zla sudbina! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/intermarium24

Napad ajkule na Rusa

Vladimira Popova (23), rastrgla je tigrasta ajkula u Hurgadi, iako je plivao u dozvoljenom području i u dozvoljeno vreme.

Nakon ovog napada, Egipat je naredio da se zatvore sve plaže i zabrane ronjenje, plivanje i sportovi na vodi.

Kako su ranije mediji naveli, u trenutku napada predatora, Vladimir je bio u društvu svoje devojke, ali ej ona uspela da otpliva do obale. Sav užas je sa sigurne udaljenosti posmatrao i Vladimirov otac.

On je kasnije medijima rekao da ga je sin sve vreme dozivao i govorio:"Pomozi mi, tata".

Vladimir se snimao pre napada

Samo nekoliko sati pre tragedije, dvadesetrogodišnji Rus je postavio na društvene mreže video u kome provocira Ukrajince nakon poplava koje su usledile kada je razneta važna brana Nova Kahovka.

- Ukrajinci, da li plivate - upitao je Popov na snimku.

 

 

Egipatsko ministarstvo životne sredine saopštilo je:

- Dr. Jasmin Fuad , ministarka životne sredine, naredila je osoblju specijalizovanom za ovakve incidente da primeni sve mere kako bi se postigao maksimalan nivo bezbednosti za obale Crvenog mora i da učine sve kako ne bi bilo više incidenata sa ajkulama.

Zbog nenormalnog ponašanja ajkule i činjenice da je u prošlosti bilo napada na ljude, ribarski tim je pregledao ribu koja je izazvala incident kako bi otkrila moguće uzroke napada i utvrdila da li je ista riba imala izazvao prethodne nesreće. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading