UŽASNE PRETNJE I UVREDE! Delije osule DRVLJE I KAMENJE na uzdanicu Zvezde!

Autor:

Sport

10.06.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As crveno-belih se prisetio perioda kada je svojim greškama razbesneo navijače.

UŽASNE PRETNJE I UVREDE! Delije osule DRVLJE I KAMENJE na uzdanicu Zvezde!

Foto: Starsport

Eraković sa saigračima iz Zvezde

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković prisetio se, kako sam kaže, najtežih momenata u karijeri. Popularni Čupa je izjavio da je fudbalsko ime izgradio zahvaljujući poverenju bivšeg trenera Dejana Stankovića, a otkrio je da je nakon kikseva protiv Partizana i Inđije razmišljao da li je fudbal uopšte za njega.

Pritom, dobio je salvu pretnji i uvreda putem društvenih mreža.

Mislio sam da neću više videti terena posle tog derbija. To sam očekivao, ali mister Stanković me je gurao. Odmah posle toga sam napravio grešku i protiv Inđije. Uh, baš težak period za mene. To mi je bio ubedljivo najteži trenutak u dosadašnjoj karijeri. Ta noć posle utakmice je bila paklena. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Sećam se kakve sam sve poruke dobijao na društvenim mrežama. Ne znam ko su ti ljudi. Užasni su to bili komentari, jako sam to teško prihvatio jer sam imao 19 godina. I sada sam mlad, ali već imam iskustva. Sigurno bi drugačije reagovao - rekao je Eraković za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Deki, veliko hvala - Strahinja Eraković

Podsetimo da je jedan od miljenika navijača Zvezde u međuvremenu stekao status reprezentativca Srbije, našao se među putnicima u Katar, a naš najtrofejniji klub planira da njegovom prodajom inkasira višemilionsko obeštećenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading