BEZ DLAKE NA JEZIKU: Milunović oštro kritikovao Erakovića!

Autor:

Sport

28.05.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa druge strane, hvalio je Stefana Lekovića.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Milunović oštro kritikovao Erakovića!

Foto: Starsport

Nemanja Milunović i Strahinja Eraković

Fudbaleri Crvene zvezde su sezonu u Superligi Srbije završili remijem sa Novim Pazarom pred više od 35.000 delija na Marakani.

Crveno-beli su osvojili duplu krunu, a u ligi su na 37 utakmica ostvarili 30 pobeda, sedam remija i nisu imali nijedan poraz.

Svestan da je deo generacije koja piše istoriju je i iskusni štoper Nemanja Milunović.

Ovo je vrhunac sezone, igrati pred ovoliko navijača koji su nam bili vetar u leđa čitave sezone... Mnogo je drugačije kada je Marakana ispunjena, iako mi je žao što nismo pobedili, ali smo iscrpljeni, kraj je sezone. Ipak, osvojili smo duplu krunu, treću u nizu, nije to mala stvar, nikom u istoriji Zvezde to nije pošlo za nogom - počeo je Milunović.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Milunović

Čestitao je Lekoviću na pogotku, ali se i našalio na Erakovićev račun.

- Leka je postigao lep gol, ali Čupa ne može ni na prazan, pa čak ni kad mu ja asistiram kao danas. Šalim se, svakako Zvezdina deca su budućnost kluba, samo neka nastave da treniraju i napreduju. Hvala i navijačima, odlični su bili, ne samo večeras, nego cele sezone - ističe Milunović.

Inače, na utakmici je bio i Barak Bahar, budući trener crveno-belih, a Delije su posle meča posvetile parolu odlazećem strategu Milošu Milojeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading