GOTOVO! Završava se SAGA PEŠIĆ: Otkriveno da li golgeter NAPUŠTA Zvezdu!

Autor:

Sport

09.06.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno oko ljubimca delija.

GOTOVO! Završava se SAGA PEŠIĆ: Otkriveno da li golgeter NAPUŠTA Zvezdu!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić slavi gol protiv Čukaričkog

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić na pragu je odlaska u Ferencvaroš, a "Mocartsport" piše da srpski šampion na stolu ima ponudu tešku oko milion i po evra.

Sve je na popularnom Šilji, koga ozbiljno želi još jedan neimenovani klub, a kako vreme prolazi šanse da će i naredne sezone nositi crveno-beli dres opadaju.

Statistički posmatrano, Pešić iza sebe ima solidnu takmičarsku godinu sa 16 postignutih golova. Odlične partije pružio je tokom plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife, a uspeo je da reši dramatično finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog.

Bilo kako bilo, crveno-beli će ovog leta angažovati dva centarfora, a Pešić će najverovatnije nastaviti da trese mreže u Mađarskoj...

Republika

Foto: Starsport

Sve bliži Mađarskoj - Aleksandar Pešić

Nezvanično se spekuliše da se novi trener našeg najtrofejnijeg kluba Barak Bahar okrenuo dovođenju Emanuela Late Lata, koji se "dokazao" u opremi Sent Galena, ali problem može da napravi Atalanta, koja planira da "zateže" oko obeštećenja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading