TELENOVELA SE NASTAVLJA! Saga oko Sergeja se NE ZAVRŠAVA: Srbin na meti još jednog VELIKANA!

Autor:

Sport

18.06.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde će završiti i dalje se ne zna?

TELENOVELA SE NASTAVLJA! Saga oko Sergeja se NE ZAVRŠAVA: Srbin na meti još jednog VELIKANA!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Već godinama unazad Sergej Milinković-Savić centralna je figura svakog prelaznog roka.

Sve klubove koji su bili zainteresovani za Srbina čak je teško i nabrojati, ali je SMS nekako uvek ostajao u Laciju gde je dobio status legende i postao najbolji strani strelac u istoriji rimskog kluba.

Ipak, vreme za rastanak je izgleda došlo jer Sergeju ugovor ističe na leto 2024. a Lacio želi bar nešto da zaradi na njemu, te je Srbin ponovo na meti brojnih klubova. Ovog puta će, sva je prilika, stvarno napustiti Rim, ali je veliko pitanje da li će igrati u nekoj drugoj ligi ili će ostati u Seriji A.

Najveće interesovanje za Sergeja dolazi od čelnika Intera i Milana, a sada se u trku ozbiljno uključio još jedan velikan - Juventus.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

 

Prema saznanjima Tutosporta i Gazete, "stara dama" zagrizla je udicu i Masimilijano Alegri želi da Vlahoviću i Kostiću pridruži Milinković-Savića, te da sa njima vrati titulu u Torino.

Ipak, postoji jedan problem. Prvi čovek Lacija nije spreman da ide ispod 35.000.000 evra i traži samo keš, dok bi Juventus u sklopu umanjenja finansijskih izdataka bio spreman da ponudi paket koji sadrži novac i ugovor Denisa Zakarije. Reprezentativac Švajcarske se nedavno vratio sa pozajmice iz Čelsija i nije u Alegrijevim planovima, pa je za sve strane najbolje da se raziđu.

Da li će rimski klub to prihvatiti, ostaje da se vidi. Takođe, Juventus je Sergeju spremio petogodišnji ugovor vredan 4.000.000 evra po sezoni. To je za oko milion više od onoga što sada zarađuje u Rimu.

Dakle, čeka nas nastavak telenovele zvane Sergej Milinković-Savić i budućnost ovog fudbalera i dalje je nepoznata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading