ZAHTEVAM MARLJIVIJI PRISTUP OKO POPLAVA! Vučić: Mora se hitno sanirati šteta, obiđite ljude, čujte šta imaju da kažu!

Autor:

Vesti

18.06.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otiđite među narod i vidite šta im treba. Šteta mora da se sanira - kazao je obraćujući se svojim saradnicima Aleksandar Vučić

ZAHTEVAM MARLJIVIJI PRISTUP OKO POPLAVA! Vučić: Mora se hitno sanirati šteta, obiđite ljude, čujte šta imaju da kažu!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima i govorio najviše o najnovijoj situaciji vezanoj za Kosovo i Metohiju, a nakon toga se dotakao i situacije širom Srbije koja se tiče poplava.

- Zahtevam marljiviji pristup oko poplava. Otiđite među narod i vidite šta im treba. Šteta mora da se sanira u najkraćem roku i to ćemo uraditi - kazao je Aleksandar Vučić.

Kako je dodao, njemu nije problem da obiđe sva mesta i sva poplavljena područja, kako je to činio i tokom velikih poplava 2014. godine.

- Otiđite i vi u sva mesta, ne branim vam. Morate da čujete sa svim onim sa čime se susreću građani. Zbog toga očekujem od nadležnih da razgovaraju sa ljudima u svim mestima pogođenim poplavama u Srbiji - rekao je Vučić.

- Zahtevam od Vlade Srbije odgovorniji pristup o rešavanju poplava. 2014. smo imali u 70 opština poplave, 63 opštine sam tada obišao. I to nije 10 minuta sam bio i otišao. Razgovarajte sa narodom, nemaš šta Blagojeviću da radiš u Beogradu. To je moj zahtev, ne moja molba. Ministarstvo finansija da izdvoji novac, da se saniraju štete, da narod vidi da ste sa njima. Ja ću izaći u par opština, nije problem, ali moram da se bavim pitanjem KiM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (38)

Loading
Andrijana

18.06.2023 10:58

Stici ce Vucic da obidje sva poplavljena područja.

Markos

18.06.2023 10:58

Vlada srbije mora da Bude na terenu

Jovana

18.06.2023 10:59

Sa cime smo se sve izborili,ne sumnjam da cemo i sa poplavama na celu sa predsednjkom.

Jelena

18.06.2023 11:00

Kad se šteta nije mogla sprečiti, sad je momenat da se pomogne ljudima koji su pretrpeli štetu od poplava koja je zadesila Srbiju ove nedelje.