URNEBESNO: Spaleti dobio poklon od ULTRASA - cela Evropa se na glas smeje! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.06.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski trener je preko noći postao miljenik navijača.

URNEBESNO: Spaleti dobio poklon od ULTRASA - cela Evropa se na glas smeje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lučano Spaleti

Lućano Spaleti je ove sezone napravio jednu od najlepših fudbalskih priča u Evropi, pošto je sa ekipom Napolija osvojio titulu prvaka Italije.

Titulu, koju su u gradu na jugu "čizme" čekali pune 33 godine, fudbaleri Napolija su osvojili više nego dominatno, a pitanje šampiona je bilo gotovo rešeno već posle dve trećine sezone.

Nažalost po njih, fudbaleri Napolija nisu uspeli da doguraju do završnice Lige šampiona, pošto su u četvrtfinalu izbačeni od strane Milana, ali je jasno da je i titula sasvim dovoljna za navijače ovog kluba.

Ipak, po okončanju sezone, fanove ovog tima je sačekalo neprijatno iznenađenje, jer je Spaleti objavio da napušta kormilo, a sada su ultrasi ovog kluba odlučili da mu se na prigodan način zahvale za sve ono što je uradio za ceo Napulj.

Naime, na njeogov ispraćaju, najvatreniniji navijači Napolija su Spaletiju poklonili volan, kao i nekoliko kaseta, koje su mu ukrali 2021. godine, kada su želeli da ga oteraju iz kluba. Spaleti je bio šokiran kada je video šta je dobio, a nije mogao da suzdrži iskren smeh. U samo dve godine, od čoveka koga teraju do ikone kluba.

Videćemo gde će čuveni italijanski stručnjak nastaviti svoju karijeru, ali je jasno da je svoje ime zlatnim slovima upisao u istoriju ovog fudbalskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading