IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA! Lazar Samardžić pred TRANSFEROM KARIJERE, Udinezeu 20.000.000 evra!

Autor:

Sport

21.06.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as na prekretnici, ali definitivno napušta "Friuli".

IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA! Lazar Samardžić pred TRANSFEROM KARIJERE, Udinezeu 20.000.000 evra!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić ovog leta će obući dres velikana, a "Kalčomerkato" piše da postoji samo jedna dilema - Napoli ili Milan.

Ofanzivni vezista je bio na korak od stadiona "Dijego Maradona", ali je odlazak Lučana Spaletija iz Napulja stopirao posao, bar privremeno.

Poslednjih nedelja pregovori su malo zahladili jer je Napolli promenio trenera Lučana Spaletija, koji je bio i glavni inicijator mogućeg transfera srpskog internacionalca. Ali interesovanje je i dalje tu - navode Italijani.

 

 

Stoga, nameće se zaključan da je Samardžić bliži "San Siru", ali bivši šampion Evrope će se realizaciji tog posla okrenuti tek kada završio prioritete u letnjem prelaznom roku.

Srbin će morati da bude strpljiv, ali "čizma" bruji da sigurno napušta "zebrete" u narednom periodu, uz pretpostavku da će prvoligaš iz Udina inkasirati najmanje 20 miliona evra.

Prema podacima specijalizovanog "Transfermarkt-a", Samardžićeva tržišna vrednost dostigla je 14 miliona evropskih novčanica, a ugovor sa Udinezeom mu ističe 2026. godine.

Momak koji je odabrao "orlove" umesto reprezentacije Nemačke minule sezone odigrao je 37 utakmica u Seriji A, na kojima je dao pet golova, dok je u još četiri navrata bio asistent. Videćemo da li sledi selidba u Milano, ili na jug Italije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading