ČUDO SE DOGODILO! Britanci se POKLONILI Novaku! (FOTO)

Autor:

Sport

11.07.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije mogao da očekuje.

ČUDO SE DOGODILO! Britanci se POKLONILI Novaku! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković se trenutno nalazi u Londonu gde pokušava da stigne do osmog trofeja na Vimbldonu, odnosno 24. grend slem titule u karijeri.

Za sada sprski teniser briljira, te je do četvrtfinala izgubio samo jedan set i to od "bombardera" iz Vroclava, Huberta Hurkača.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

U utorak, ne pre 16 časova, Nole će za plasman u polufinale igrati protiv Rusa Andreja Rubljova, a i pored toga što igra maestralno i dominira godinama Britanci nisu želeli da mu odaju priznanje i kažu da je najbolji. Sve do sada!

Na Centralnom terenu Đoković nije izgubio punih deset godina – od 7. jula 2013. godine, a u ponedeljak je kompletirao 43. pobedu na najvećem stadionu, pošto je savladao Huberta Hurkača.


Zbog ovakvih rezultata čuveni BBC je sve iznenadio, te napravio montažu srpskog tenisera kako sedi na čuvenom "gvozdenom prestolu" iz kultne serije Igre prestola.

 

 

Vladajući kralj Centralnog terena - kratak je opis ove fotografije.

Nema dileme da je ova objava iznenadila sve, imajući u vidu da Britanci već godinama nisu u ljubavi sa Novakom, te da koriste svaki trenutak kako bi ga kritikovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading