OVDE SE UDAVILA VOLJENKA ILIĆ: Osvanula fotografija iz vile SMRTI u Dominikani koja ledi krv u žilama! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.07.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula fotografija iz vile u Dominikani koja ledi krv u žilama!

OVDE SE UDAVILA VOLJENKA ILIĆ: Osvanula fotografija iz vile SMRTI u Dominikani koja ledi krv u žilama! (FOTO)

Foto: Printscreen, Pixabay.com

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Naime, kako je njena kuma istakla, Ilićeva je poslednjih meseci živela na Dominikani sa partnerom, koji je naš čovek. Voljenka je takođe i često delila na društvenoj mreži Fejsbuk detalje iz svog života i otkruženja, a mnogi su joj zavideli na životu koji živi.

Republika

Foto: facebook.com/Voljena Ilic

Voljenka Ilić se ovde udavila

Ona je često i pokazivala u kakvom luksuzu uživa u vili sa bazenom, zelenilom i palmama. Krevet na terasi sa baldahinima, ogromna trpezarija, kuhinja, a pokazala je i luksuzni automobil, džip, jedan od automobila koji je posedovala.

Podsetimo, beživotno telo Voljenke Ilić nađeno je u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

 

 

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem. Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo. Trenutno se sprovodi detaljna istraga.

Njena sestra Valentina, oglasila se danas i istakla da se i dalje ne zna uzrok smrti.

Republika

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić

- Istina je da je Voljenka mrtva, ali i dalje se ne zna uzrok smrti. Kažu da obdukcija može da traje i do 30 dana, tako da ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo, ali mi sumnjamo da je u pitanju pljačka - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goga

25.07.2023 17:14

Evo ja joj ne zavidim.Ta vila nije njena naravno.Iznalmio i vilu i nju narkobos