OVO JE SESTRA NATAŠE ŠAVIJE: Mediji je ne zanimaju, srećno je udata - evo kako izgleda, uopšte ne liče! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.07.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sušta suprotnost!

OVO JE SESTRA NATAŠE ŠAVIJE: Mediji je ne zanimaju, srećno je udata - evo kako izgleda, uopšte ne liče! (FOTO)

Foto: ATAImages

Nataša Šavija i dalje se oporavlja od žestokih povreda, koje joj je, kako je istakla u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, brutalno naneo bivši učesnik rijalitija, Stefan Karić, a kako je Republika ekskluzivno pisala, starleta je preksinoć operisana.

Iako je već godinama u centru medijske pažnje, posebno nakon što je svirepo pretučena, o Šavijinoj porodici se malo zna. Ipak, poznato je da ima sestru koja je u braku, a čiju fotografiju je jednom prilikom i podelila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, u Šavijinim "hajlajtovima" stoji slika sestre sa letovanja na kojem je starleta bila sa njom i zetom. Kako se može videti, njih dve fizički preterano ne liče, mada su i temperamentom sasvim drugačije, jer Natašina sestra nikada nije imala želju da se javno eksponira.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Sestra Nataše Šavije

Podsećanja radi, kako je Republika saznala, Nataša Šavija preksinoć je ponovo operisana, a imala je i dva pripremna zahvata, što znači da će imati još dve intervencije. Operacija je bila veoma kompleksna, a lekari su učinili sve kako bi pokušali da joj podignu levu stranu lica koja se deformisala usled udaraca, a koje ja zadobila u tom predelu i višestrukih preloma.

Ona se trenutno oporavlja, u bolnici i pod nadzorom je lekara. Kako oni navode, Nataša je imala više fraktura u predelu lica koje ne mogu da se saniraju jednom intervencijom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Ministarstvo zdravlja

Nataša Šavija operacija

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading