"TATKO GOLUBAR JE TREBALO DA MU OBJASNI" Šavija uživo urnisala Karića sa tiktokerom, javno ismejali PRETNJE nasilnika!

Autor:

Zabava

07.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat ne prestaje!

"TATKO GOLUBAR JE TREBALO DA MU OBJASNI" Šavija uživo urnisala Karića sa tiktokerom, javno ismejali PRETNJE nasilnika!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, ATAImages

Nataša Šavija i Stefan Karić ne prestaju sa međusobnim prepucavanjem putem društvenih mreža. Bivši rijaliti učesnik je na svom Instagram nalogu izbacio prepisku sa starletom, tvrdeći da ona koristi nedozvoljene supstance, dok je ona navela da je varao devojku sa njom, kao i da je zbog narkotika impotentan.

Nedavno je na društvenoj mreži TikTok osvanuo video snimak gde poznati infuenser iz Makedonije javno osuđuje Karićevo ponašanje, istakavši da ne podržava nasilje nad ženama. Stefan je nakon toga burno reagovao, te je usledio video gde psuje i vređa.

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Stefan Karić TikTok

Šavija je javno nahvalila postupak Makedonca i zamolila pratioce da joj pomognu da dođe do njega, što se na kraju i dogodilo. Naime, Nataša je danas objavila deo razgovora sa njim, gde komentarišu ponašanje Osmana i Stefana.

- Sutradan njegov tatko, golubar, krenuo je na mene. Kaže da sam pričao da ću da gepekujem njegovog sina. Kad je mene neko čuo da sam tako nešto rekao? Neka mi daju snimak gde sam to rekao! Kao prvo, njegov tata je trebao da mu objasni da nije pravo vreme da se uopšte oglašava, jer je stanje kakvo je on napravio da jeste. On još upali "lajv" i izigrava žrtvu i još preti da će doći u Makedoniju - govorio je Makedonac.

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Nataša Šavija TikTok

Podsećanja radi, starleta Nataša Šavija i dalje se oporavlja od žestokih povreda, koje joj je, kako je istakla u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, brutalno naneo bivši učesnik rijalitija, Stefan Karić. Međutim, dok ona leži u četiri zida i ne izlazi iz kuće zbog kako fizičkog, tako i psihičkog stanja, nasilnik se neometano provodi i uživa na slobodi.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

Nataša Šavija i Stefan Karić

Prijavite nasilje

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

07.07.2023 22:36

Ova devojka je totalno prolupala. Iznosi budalaštine u koje niko ne veruje. Šta ona dobiva sa ovim piskaranjem ( očito je da par autora piše tekstove jer se vidi razlika u pismenosti, obrazovanju, vokabularu...)? Slika o devojci je sve gora, podrška sve manja jer su isplivale mnoge laži i njena spremnost da ide sa laažima još dalje i niže. Mislim da nije dobro za nju i dobro treba da se zamisli nad svojim životom. Ako je tuže za sve izrečene i napisane laži neće dugove isplatiti lako. Neke profesije zahtevaju diskreciju i profesionlnost, teško je danas zadržati "poslovne partnere".