BURA U BRAZILU: Predsednik države ne želi Anćelotija!

Autor:

Sport

07.07.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan naredne sezone preuzima "karioke", ali javnost je skeptična.

BURA U BRAZILU: Predsednik države ne želi Anćelotija!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Karlo Anćeloti od naredne sezone postaće selektor Brazila. Ipak, tome se protive mnogi u samoj državi, fudbala, sambe i kafe, a među njima i predsednik Lula da Silva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Brazila Lula da Silva

- Volim Anćelotija, ali lako je voditi evropsku ekipu sa 11 probranih igrača. Isto tako, zašto nikada nije bio selektor svoje zemlje koja ima očitih problema i nije se plasirala na posljednja dva Svetska prvenstva. Diniz mi je draži, ima ličnost i karakter, kreativan je i pravi je vođa u svlačionici. Po meni problem naše reprezentacije nisu bili loši selektori, ni sadašnji Diniz. Problem je kvalitet igrača koja nije na nekadašnjem nivou - rekao je predsednik Brazila.

Podsetimo, Fernando Diniz će voditi Brazil do leta sledeće godine, kada će na klupu sesti Anćeloti, koji će do tada odraditi ugovor sa Real Madirdom. Prva akcija Italijana, koji je bio deo stručnog štaba reprezentacije Italije na Svetskom prvenstvu u SAD 1994. biće Kopa Amerika u SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading