DETONACIJA! Mali Kalemegdan PODRHTAVA: Duško Ivanović dobio novo PAKLENO pojačanje!

Autor:

Sport

16.07.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet se ne zaustavlja.

DETONACIJA! Mali Kalemegdan PODRHTAVA: Duško Ivanović dobio novo PAKLENO pojačanje!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Šabaz Nejpir novo je pojačanje Crvene zvezde Meridianbet, potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana.

 

Ovo je čak osmo pojačanje tima sa Malog Kalemegdana ove sezone i Amerikanac je u Beograd stigao posle Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hange, Majka Tobija, Džoela Bolomboja i Rokasa Gedraitisa.

Deluje da je Nejpir najveća "bomba" letnjeg prelaznog roka. U pitanju je košarkaš koji stiže da zameni Fakunda Kampaca i koji je u godinama za nama imao značajnu ulogu gde god da je izgrao.

Prošle sezone Šabaz Nejpir je u dresu Olimpije iz Milana u Evroligi beležio prosečno 15 poena, 3,9 asistencija i 1,8 skokova za indeks korisnosti 16,4.

Tokom karijere nastupao je još i za Majami Hit, potom Orlando, Portland, Bruklin, Minesotu, Vašington u NBA ligi, dok je u Evropi branio boje pomenute Olimpije iz Milana, ali i Zenit.

Nema dileme da će delije sa oduševljenjem dočekati Amerikanca jer je Crvena zvezda Meridianbet već sada skoro pa formirala tim za narednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading