ITALIJANI PIŠU: "Detonacija" u Beogradu, Crvena zvezda Meridianbet dovodi SJAJNOG pleja?!

Autor:

Sport

14.07.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo brzo bi crveno-beli mogli da pronađu zamenu za Fakunda Kampaca.

ITALIJANI PIŠU: "Detonacija" u Beogradu, Crvena zvezda Meridianbet dovodi SJAJNOG pleja?!

Foto: Starsport

Branko Lazić i Duško Ivanović

Šabaz Nejpir, doskorašnji košarkaš Olimpije iz Milana, mogao bi uskoro da postane novi plej Crvene zvezde Meridianbet, prenose italijanski mediji.

Kako navodi novinar Alesandro Magi, inače vrlo upućen u italijansku košarku, crveno-beli su za Nejpira poslali "faraonsku ponudu", nakon što je sjajni košarkaš odbio ponudu Olimpije oko produžetka saradnje.

Isti izvor navodi da su na Malom Kalemegdanu optimistični, ali da ozvaničenje transfera ne bi trebalo da bude tokom dana.

Nejpir bi tako bio direktna zamena za Fakunda Kampaca, argentinskog pleja, čiji je odlazak iz srpske prestonice zvanično potvrđen u četvrtak.

Foto: Tanjug/AP

Šabaz Nejpir u dresu Vašingtona

Nejpir je prošle sezone odigrao 12 evroligaških mečeva za Olimpiju iz Milana, a za to vreme je u proseku beležio 15 poena, uz oko četiri asistencije.

Dovodio se i prošle godine u vezu sa ekipom sa Malog Kalemegdana, ali je taj potpis otpao u poslednji čas, a Crvena zvezda Meridianbet je u svoje redove dovela Džejlena Adamsa.

Nejpir ima zavidno NBA iskustvo sa ekipama Majamija, Orlanda, Portlanda, Bruklina, Minesote i Vašingtona, dok je u Evropi branio boje još i Zenita.

Podsetimo, crveno-beli su danas već doveli jedno pojačanje, a u pitanju je Majk Tobi, doskorašnji centar Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading