SAGA SE NASTAVLJA! Prvi čovek Barselone se OGLASIO povodom Nikole Mirotića: KOMPLIKOVANIJE je nego što se očekivalo!

Autor:

Sport

12.07.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde će na kraju ovaj košarkaš nastaviti karijeru?

SAGA SE NASTAVLJA! Prvi čovek Barselone se OGLASIO povodom Nikole Mirotića: KOMPLIKOVANIJE je nego što se očekivalo!

Foto: Starsport

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić

Nikola Mirotić prva je zvezda prelaznog roka kada je evropska košarka u pitanju.

Bilo je izvesno da Crnogorac sa španskim papirima zbog jakog ugovora napušta Barselonu koja se nalazi u krizi i da je pitanje u koji će klub otići, ali se sada prvi čovek katalonskog giganta, Đoan Laporta, oglasio i zaintrigirao javnost.

Mirotić još nije otišao. To nije rešeno, to je ozbiljno pitanje, ugovor koji je tada sklopljen... mi smo ga nasledili i neodrživ je - rekao je Laporta za Mundo Deportivo, pa u dahu nastavio:

- Nikola nam je dao mnogo, ali mi pokušavamo da njegov agent to razume, da ako ode u Monako ili Milano... Da će imati dobar ugovor i ulogu... Ali situacija je poprilično komplikovana. Svi imaju svoje argumente i svako brani svoju stranu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

 

 

Zatim je pohvalio rad legende, Huana Karlosa Navara, koji se nalazi na poziciji generalnog menadžera Barselone, te je na mesto nekadašnjeg trenera Šarunasa Jasikevičijusa doveo Rodžera Grimaua.

Lično sam prezadovoljan kako Huan Karlos Navaro radi i podržavam njegove odluke. Očekujem da i navijači pruže punu podršku novom treneru - zaključio je Laporta.

Podsetimo, saga oko budućnosti Nikole Mirotića traje već neko vreme. Za usluge ovog košarkaša interesuje se pola Evrope, a prema našim saznanjima on je načelno sve dogovorio sa Crvenom zvezdom Meridianbet, a više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading