ONA ŽENA NIJE ZA BRAK! Majka Nataše Bekvalac neće da čuje za ćerkin četvrti brak: Odrekla bih je se!

Autor:

Zabava

12.07.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nataše Bekvalac otkrila ćerkine tajne.

ONA ŽENA NIJE ZA BRAK! Majka Nataše Bekvalac neće da čuje za ćerkin četvrti brak: Odrekla bih je se!

Foto: RTV Pink

Majka Nataše Bekvalac

Majka Nataše Bekvalac, Mira, u intervjuu koji je dala za emisiju "Amidži šou" je otkrila šta zamera ćerki, a šta voli kod nje, kao i šta bi radila da se Nataša uda i četvrti put.

- Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, vec 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo. Pesmu volim da joj pohvalim, kod ublačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje - priča ona i otkriva kako Nataša reaguje na kritike:

Republika

Foto: RTV Pink

Mira Bekvalac

- Nije joj baš drago kada kažem tako, nekad se okrene i ode i onda ja ispitujem šta se desilo, ako si me pitala, rekla sam ti, ne mogu da promenim, ali ti kažem šta se meni kao gledaocu, majci ili ženi ne dopada.

Ona je dodala i da Nataša voli da sve bude podređeno njoj.

- Voli da bude jako važna, da je ona najvažnija, da smo svi tu za nju i da svi treba da mislimo kao ona, da radimo kako ona misli, a mi nećemo.

 

Republika

Foto: RTV Pink

Nataša Bekvalac

Pevačicina majka je istakla i da ne želi da čuje da joj se ćerka uda i četvrti put.

- Ja nisam čula i ne verujem, nema šanse da se uda ubiću je. Odrekla bih je se kad bi se udala četvrti put, mislim da neće. Prošla je dosta škole da shvati, žena nije za brak ljudi, ona je da je sama sa svojom decom, poslom, ako se neko ubaci lepo, ako ne, opet zdravo doviđenja. Ona ne trpi formu, kliše, ona hoće kako ona hoće, a u braku mora da ima neko pravilo, ne voli obavezu da ima tu. Ona sebi sve prilagodi i decu i nas i posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading