GRCI PIŠU: Nije samo Teodosić - Crvena zvezda Meridianbet spremila NOVO POJAČANJE?!

Autor:

Sport

11.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača prošlogodišnjeg Eurobasketa bi mogao na Mali Kalemegdan.

GRCI PIŠU: Nije samo Teodosić - Crvena zvezda Meridianbet spremila NOVO POJAČANJE?!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Crvena zvezda Meridianbet je tokom dana završila veliko pojačanje, pošto je Miloš Teodosić, doskorašnji košarkaš Virtusa iz Bolonje, postao novi igrač crveno-belih.

Nakon Dejana Davidovca, koji se na Mali Kalemegdan vratio iz ekipa CSKA iz Moskve, odnosno Marka Simonovića, koji je u Beograd stigao nakon dve sezone u Čikago Bulsima, ekipa Duška Ivanovića je u Teodosiću dobila treće pojačanje za novu sezonu.

Ipak, jasno je da prelazni rok ni izbliza nije gotov za crveno-bele, a kako prenose grčki mediji, Crvena zvezda Meridianbet je zainteresovana za poljskog košarkaša Mateuša Ponitku, koji igra na poziciji krila.

Prema njihovim informacijama, čelnici crveno-belih mu nude ugovor od 600.000 evra godišnje, na dve sezone.

Ponitka je karijeru započeo u Poljskoj, a nakon toga je igrao za belgijski Ostende, a zatim i za Karšijaku, Gran Kanariju, Lokomotivu Kubanj, Zenit, odnosno Panatinaikos. Imao je 2022. godine i ugovor sa Ređo Emilijom, ali je italijanski klub napustio bez odigranog minuta.

Pažnju na sebe je, između ostalog, skrenuo na Eurobasketu prošle godine, gde je svojim sjajnim partijama "dovukao" Poljsku do istorijskog četvrtog mesta.

Videćemo da li će do ovog transfera doći, ali ne sumnje da bi se pravi "ratnik" u vidu Ponitke odlično uklopio u sistem igre Duška Ivanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading