MAJKA NOE MILIVOJEV ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Bobu "pokidao" BOL na sahrani deteta, odmah je odveli u hitnu (FOTO)

Autor:

Hronika

11.07.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boba Milivojev trenutno se nalazi u Službi hitne medicinske pomoći gde prima infuziju.

MAJKA NOE MILIVOJEV ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Bobu "pokidao" BOL na sahrani deteta, odmah je odveli u hitnu (FOTO)

Foto: Vladimir LUkiĆ

Noina majka pala u nesvest

Sahrana svirepo ubijene Noe Milivojev održava se danas na groblju u Kovilju. Portal Republika nalazi se na licu mesta, a njena majka Boba Milivojev pala je u nesvest tokom sahrane. 

Kako saznajemo, Boba Milivojev trenutno se nalazi u Službi hitne medicinske pomoći gde prima infuziju.

Foto: Republika

Boba Milivojev pala u nesvest

Da podsetimo, Bobi se slošilo tokom sahrane njenog deteta. Nije izdržala bol i samo se srušila pred svim prisutnima, a član porodice prišao joj je i podigao.

Majka je ceo dan, kao i prethodnih dana, primala saučešće. Nesrećnoj ženi ceo dan nije bilo dobro, na kraju se i srušila.

Republika

Foto: Vladimir LUkiĆ

Sahrana Noe Milivojev

 

Podsećamo, telo Noe Milivojev pronađeno je u četvrtak u stanu u centru Beograda. 
Porodica je za Noom tragala od 17. juna, kada je policiju obavestila o njenom nestanku. Za ubistvo Noe Milivojev osumnjičen je njen dečko Ognjen Dabetić (33), koji je i priznao zločin.

Uhapšeni Ognjen Dabetić (33), osumnjičen da je ubio 18-godišnju Nou Milivojev iz Kovilja, svirepi zločin je počinio najverovatnije u jednom od bezbroj talasa nasilja i bolesne ljubomore, kojima je bio sklon.

To je početna pretpostavka koja će biti ispitivana u daljem toku istrage. Noina majka Boba Milivojev je juče posle razgovora sa policajcima u Beogradu izjavila da se "još ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio".

Osumnjičeni Ognjen Dabetić nema dosije. Policajcima je najpre priznao ubistvo, ali se potom branio tvrdnjom da se "ne seća" kada je i kako ubio Nou Milivojev, a njeno telo isekao na komade i bacio u kese i kante. I validnost njegove odbrane će biti rigorozno ispitivana u daljem toku krivičnog postupka.

Ognjen Dabetić i Noa Milivojev su bili u vezi oko godinu dana, a za to vreme je nesrećna devojka, kako tvrde njeni bližnji, trpela konstantno nasilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading