DOGOVOR JE POSTIGNUT: TSC jača svoje redove - čuvar mreže stiže sa Banjice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa sa Banjice ostaje bez golmanke koja je tokom zimskog prelaznog roka stigla u klub.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: TSC jača svoje redove - čuvar mreže stiže sa Banjice!

Foto: FK Rad

Ženski fudbalski klub Rad prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije okončao je sa skorom od četiri pobede i 14 poraza i sa svega 12 osvojnih bodova, opstanak u drugom stepenu ženskog srpkog klupkog fudbala, nije bio moguć.

 

Na osnovu navedenog, klub će se nakon godinu dana vratiti u Drugu žensku ligu Sever i probaće da se što pre konsoliduje i već narednog proleća načini korak ka povratku u rang takmičenja gde mu je po svim parametrima i mesto.

Prema očekivanju, klub će u novu sezonu ući sa izmenjenim sastavom, a golmanka kluba sa Banjice, Sofija Pajević je već napustila redove "građevinarki".

Ona je prethodne zime stigla na Banjicu iz ekipe ŽFK Heroj Polet, a njena nova destinacija biće Kanjiža i ekipa TSC-a koja se takmiči u elitnom rangu srpkog klupskog fudbala i koja je u prethodnoj sezoni ostvarila najbolji rezultat u klupskoj istoriji osvajanjem trećem mesta iza neprikosnovenog šampiona, subotičkog Spartaka i ekipe ŽFK Crvene zvezde.

Foto: ŽFK Rad

Sofija Pajević dres "građevinarki" zamenila opremom superligaša iz Kanjiže

 

- Sofija Pajević:

Igračka karijera: ŽFK Karađorđe (Topola), ŽFK Radnički 2013 (Lazarevac), ŽFK Heroj Polet (Jajinci), ŽFK Rad (Beograd)

Kada je reč o predstojećoj sezoni, takmičenje u superligaškom rangu startuje 19. avgusta kada će TSC gostovati u Subotici ekipi ŽFK Spartak doo. Sa druge strane takmičenje u trećem stepenu takmičenja počinje krajem meseca septembra, a za sada raspored utakmica nije poznat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading