DELIJE GLEDAJU I NE VERUJU! Zvezda ODLUČILA: On NIJE na prodaju!

Autor:

Sport

16.07.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani su presekli.

DELIJE GLEDAJU I NE VERUJU! Zvezda ODLUČILA: On NIJE na prodaju!

Foto: Starsport

Strahinja Erakovića i Stefan Mitrović

Fudbaleri Crvene zvezde polako, ali sigurno hvataju zalet za narednu sezonu u kojoj će se takmičiti na tri fronta - u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije.

Deluje da je Barak Bahar lepo skockao ekipu koja je u tri veoma kvalitetne prijateljske utakmice u Rusiji upisala isto toliko pobeda - protiv Zenita (2:1), Nefčija (4:0) i Fenerbahčea (3:1).

Bilo je puno dolazaka i odlazaka, ali su čelnici crveno-belih rešeni u nameri da zadrže jednog fudbalera! Prema pisanjima Mozzart sporta, Stefan Mitrović nije na prodaju u ovom prelaznom roku i on će sigurno ostati na Marakani.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

 

Nema dileme da delije u neverici mogu da posmatraju razvoj situacije jer je klub došao u stanje da može da zadrži najbolje mlade fudbalere koliko god želi, te oni ne moraju da odlaze iz Beograda čim se za tako nešto pojavi prilika.

Interesovanja ima, nezvanično iz Španije za 5.000.000 evra, ali u Ljutice Bogdana nisu raspoloženi da pregovaraju o transferu momka koji će 15. avgusta napuniti 21 godinu, te će pokušati da u godinama koje dolaze za njegov transfer izvuku daleko više novca.

Mitrović je u Zvezdu stigao u julu prošle godine iz niškog Radničkog i prošle sezone je imao veliki učinak u osvajanju duple krune, ali i evropskim mečevima. Odigrao je ukupno 43 utakmice na kojima je postigao osam, a namestio tri gola i u međuvremenu stigao je da debituje za reprezentaciju Srbije u meču Lige nacija protiv Švedske (4:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading