EVROPA BRUJI: Novo BRUTALNO pojačanje stiže na Mali Kalemegdan?!

Autor:

Sport

15.07.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Ivanović sprema strašan tim za narednu sezonu.

EVROPA BRUJI: Novo BRUTALNO pojačanje stiže na Mali Kalemegdan?!

Foto: Starsport

Kostelo, Kalinić i Giedraitis

Neke "bombe" već su se aktivirale na Malom Kalemegdanu, te su Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Adam Hanga, Džoel Bolomboj i Majk Tobi obukli dres Crvene zvezde Meridianbet.

Delije su oduševljene pojačanjima, ali ona najveća tek bi trebalo da stignu u Beograd. Spominje se da je Šabaz Nejpir veoma blizu crveno-belog dresa, a Evropa bruji da će još jedan brutalan igrač stići u tim Duška Ivanovića. U pitanju je Rokas Gedraitis, košarkaš Baskonije!

Ovu informaciju preneli su prvo španski mediji, da bi je potvrdio i cenjeni košarkaški novinar portala Basket News, Donatas Urbonas, koji je istakao da je ovaj posao skoro pa završen, te da će Gedraitis dres Crvene zvezde Meridianbet nositi u narednih godinu dana.

 

 

Zvanična potvrda transfera i dalje nije stigla, ali nema dileme da bi Litvanac bio strašno pojačanje za crveno-bele. Iskusni krilni košarkaš najbolje se snalazi na poziciji "tri", a prethodne sezone je u dresu Baskonije u Evroligi prosečno beležio 10,4 poena, 5,6 skokova i 1,6 asistencija, uz indeks korisnosti 13,5.

Pored odlične igre u napadu poznat je i kao sjajan defanzivac, a sa Duškom Ivanovićem već je imao priliku da sarađuje u Baskoniji.

Dakle, posle Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hange, Majka Tobija i Džoela Bolomboja, naredna pojačanja Crvene zvezde Meridianbet mogla bi da budu Rokas Gedraitis i Šabaz Nejpir. Deluje više nego fenomenalno za sve navijače crveno-belih!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading