TEJT TRAŽI OGROMNU ODŠTETU: Tvrdi da je žrtva "serijske lažljivice i manipulatorke"

Autor:

Svet

15.07.2023

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Tejt traže najmanje pet miliona dolara odštete u tužbi koju su podneli protiv žene

TEJT TRAŽI OGROMNU ODŠTETU: Tvrdi da je žrtva "serijske lažljivice i manipulatorke"

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Kontroverzni influenser Endrju Tejt tuži ženu s Floride zahtevajući odštetu i tvrdi da je lagala kad ga je optužila za trgovinu ljudima.

Tejt, koji je zajedno sa bratom u Rumuniji optužen za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizovane kriminalne grupe, tvrdi da su lažne optužbe žene dovele do njegova hapšenja.

Braća Tejt traže najmanje pet miliona dolara odštete u tužbi koju su podneli protiv žene, njenih roditelja, ali i jedne druge žene koja je živela na imanju Tejtovih, kao i njenog prijatelja, piše Sky News.

Oni tvrde da je ova grupa od pet osoba urotila kako bi ih lažno optužila za trgovinu ljudima i silovanje, što ih je koštalo slobode i miliona dolara prihoda.

Braća Endrju i Tristan Tejt uhapšeni su na imanju u Bukureštu u decembru prošle godine i u pritvoru su bili do marta, kada su pušteni u kućni pritvor. Optuženi su da su lažnim obećanjima naveli sedam žena na seksualno iskorišćavanje, prisiljavajući ih na pornografiju i podvrgavajući ih fizičkom nasilju.

Njihovi advokati tvrde da su braća Tejt žrtva žene s Floride koju nazivaju "profesionalnom prevarantkinjom".

U tužbi tvrde da je ta žena imala seksualni odnos s Tristanom Tejtom kako bi se preselila u Rumuniju, a zatim je pokušala da prevari obojicu.

Kad joj to nije uspelo, navodno se urotila s ostalima da daju lažne iskaze vlastima što je dovelo do hapšenja braće Tejt, navode advokati.

"Braća Tejt se ni u jednom momentu nisu bavila trgovinom ljudima", navodi se u tužbi.

Advokati tvrde da je ta žena "serijska lažljivica, manipulatorka i spletkašica koja iskorištava ranjive, često bogate muškarce s dobrim namerama kako bi izvukla finansijski i emotivni profit".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading