DEVOJČICU JE ČAK DVA PUTA NAPALA AJKULA I IMA DO 100 RANA! Ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao "Počela sam da vrištim i znala sam da to nije dobro"

Autor: N.J.

Lifestyle

30.06.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaestogodišnju devojčicu napao je morski pas, a osim traume kao posledicu ostavio je i 50 šavova na njenoj nozi.

DEVOJČICU JE ČAK DVA PUTA NAPALA AJKULA I IMA DO 100 RANA! Ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao "Počela sam da vrištim i znala sam da to nije dobro"

Foto: Printscreen/FOX 35 Orlando

Magnolia Vothed je bila na Floridi, u gradu istočno od Orlanda na takmičenju gimanastike koje je trebalo da joj ostane u lepom sećenju. Najveća briga njenih roditelja bila je da je ne udari sunčanica. Ipak, desilo se nešto neočekivano i mnogo gore od potencijalne sunčanice, nju je ujeo morski pas, a u intervjuu ispričala je čega se seća.

- Kada sam izašala iz vode, samo sam počela da vrištim jer sam znala da to nije dobro - rekla je za "FOX 35".

Lekari veruju da je čak dva puta napao dok je bila u vodi na osnovu rana koje ima, a njena majka Melisa otkrila je da je to 75 do 100 rana.

- Moj muž ju je podigao i videla sam kako joj krv curi niz nogu... Ugriz morskog psa nije bilo nešto o čemu smo mislili taj dan - otkrila je Melisa.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Ajkula

Ipak, i pored 50 šavova to nije ono što je zabrinulo devojčicu, njen fokus bio je na gimnastici i kako zbog napada neće moći da se takmiči. Nakon što su je otpustili iz bolnice otišla je da bodri svoje drugarice na takmičenju.

- Bila sam tamo samo jer sam stvarno želela podržati svoje saigrače, znam da su toliko naporno radile za ovo takmičenje - objašnjava devojčica.

Iako neće "dugo" uroniti u vodu, hrabra devojka namerava da se vrati u Sunshine State kako bi učestvovala na takmičenju sledeće godine. Planira da uskoro proslavi svoj oporavak, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading