KLUPSKA ZAGONETKA ODUŠEVILA DELIJE! "Eksplodirala" nova "BOMBA" na Malom Kalemegdanu: Duško Ivanović dobio STRAŠNO pojačanje!

Autor:

Sport

15.07.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet se oglasila na društvenim mrežama.

KLUPSKA ZAGONETKA ODUŠEVILA DELIJE! "Eksplodirala" nova "BOMBA" na Malom Kalemegdanu: Duško Ivanović dobio STRAŠNO pojačanje!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Crvena zvezda Meridianbet ozvaničila je još jedno pojačanje - Rokas Gedraitis stigao je na Mali Kalemegdan.

Klub je ovo potvrdio zagonetnom objavom na Tviteru u kojoj se vidi broj 31 koji je Gedraitis nosio u svom doskorašnjem klubu - Baskoniji.

 

Ubrzo posle zagonetke, stigla je i zvanična potvrda u vidu objave.

Litvansko krilo i reprezentativac te zemlje Rokas Gedraitis novo je pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet! Visok je 201 centimetar i igra na poziciji krila. Imidž pouzdanog evroligaškog igrača i izvanrednog šutera izgradio je odličnim igrama u ekipi Albe kao i Baskoniji - istakli su iz Crvene zvezde Meridianbet.

Iskusni krilni košarkaš najbolje se snalazi na poziciji "tri", a prethodne sezone je u dresu Baskonije u Evroligi prosečno beležio 10,4 poena, 5,6 skokova i 1,6 asistencija, uz indeks korisnosti 13,5.

Pored odlične igre u napadu poznat je i kao sjajan defanzivac, a sa Duškom Ivanovićem već je imao priliku da sarađuje u Baskoniji.

Rokas Gedraitis je sedmo pojačanje Crvene zvezde Meridianbet pošto je u Beograd stigao posle Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hange, Majka Tobija i Džoela Bolomboja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading