DIVLJAO PO NOVOM BEOGRADU, PA SE ZAKUCAO U SAOBRAĆAJNI ZNAK! Građani kivni na bahatog vozača: MOGAO JE NEKOGA UBITI!

Autor:

Vesti

15.07.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je nepoštujući saobraćajna pravila, a ni signalizaciju, upravljao automobilom dok su pored njega prolazila ostala vozila i gradski prevoz.

DIVLJAO PO NOVOM BEOGRADU, PA SE ZAKUCAO U SAOBRAĆAJNI ZNAK! Građani kivni na bahatog vozača: MOGAO JE NEKOGA UBITI!

Foto: instagram.com/@moj_beo_grad

Noćas je na Novom Beogradu došlo do neverovatnog incidenta, kada je, kako građani javljaju, vozač automobila pola sata divljao kružnim tokom kod Opštine, a na kraju se i zakucao u saobraćajni znak.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "moj_beo_grad", vozač je nepoštujući saobraćajna pravila, a ni signalizaciju, upravljao automobilom dok su pored njega prolazila ostala vozila i gradski prevoz.

Na posletku, primetno je da je vozač izleteo iz kružnog toka i udario u saobraćajni znak koji je stajao na travi. Ipak, ni to ga nije zaustavilo, te je nastavio da vozi kao da se ništa nije dogodilo.

 

 
 
 
 

 

Ovaj incident razbesneo je građane Beograda jer mnogi smatraju da ovakav nemar može da dovede do ozbiljnih posledica.

- Pola sata divljao, mogao je ubiti dosta ljudi. Gde je policija, znači poželeti mu sve loše, da ne bi drugi doživeli. Ovo je nasilje - glasi jedan od komentara ispod video snimka.

Drugi su komentarisali da mu treba oduzeti dozvolu, a pojedinci smatraju da mu treba naplatiti kaznu od 100.000 dinara za uništen znak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading