BOLESNO I BEZOBRAZNO! Novi GNUSAN napad na Đokovića: Izgubio je RAZUM i NISAM IZNENAĐEN!

Autor:

Sport

17.07.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo prelazi granice normalnog.

BOLESNO I BEZOBRAZNO! Novi GNUSAN napad na Đokovića: Izgubio je RAZUM i NISAM IZNENAĐEN!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stao je na korak od pisanja novih stranica teniske istorije.

Srbin je poražen u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4), a tokom samog meča bio je veoma nervozan te je jednom prilikom čak i slomio reket.

To Britanci nisu propustili, pa su iskoristili novu priliku da ga izvređaju. Najdalje je otišao Novakov mrzitelj Pirs Morgan koji je istakao da je Đoković izgubio razum!

- Novak Đoković je izgubio razum i nisam iznenađen, Alkaraz mu je oteo krunu. Neverovatan meč. Rodila se nova legenda Vimbldona. Kakav igrač, kakav meč, čestitke - istakao je Pirs Morgan objašnjavajući trenutak u kom Nole lomi reket, pa ipak malo "spustio loptu":

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Imam veoma pomešana osećanja o Novaku Đokoviću. Svaki put kada sam siguran da ga prezirem, bilo to zbog toga što razbija rekete ili zbog stavova o korona virusu, održi govor poput ovoga ili prospe suzu za svog mladog sina i opet se zagrejem za njega. Genijalan igrač, komplikovan čovek...

Podsetimo, isti čovek je Novaku vređao majku Dijanu, a Đokovića je nazivao varalicom i idiotom, tako da šta dođe iz "njegove kuhinje" stvarno više nikog ne može da začudi.

Da nisu svi Britanci isti pokazao je BBC i to objavom koju možete pogledati OVDE, a Novakove suze bile su tema i u Hrvatskoj gde su komšije na skandalozan i gnusan način vređale našeg tenisera (više informacija OVDE).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Перагеније

17.07.2023 10:00

Да је победила Белорускиња и да је победио Ноле то би за снобове било политичко понижење.