Novak i Karlos igrali, Stefan Đoković UKRAO ŠOU! Sin srpskog tenisera PRIŠAO ŠPANCU, pa sve IZNENADIO! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospodin, isto kao i tata!

Novak i Karlos igrali, Stefan Đoković UKRAO ŠOU! Sin srpskog tenisera PRIŠAO ŠPANCU, pa sve IZNENADIO! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak i Stefan Đoković

Novak Đoković nije uspeo!

Srpski teniser odigrao je fenomenalan turnir u Londonu, ali je poklekao u finalnom meču Vimbldona gde je od njega bolji bio Španac Karlos Alkaraz.

Na kraju je bilo 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) i Nole se po završetku susreta slomio, čestitao Alkarazu, pa se sa suzama u očima obratio porodici, pre svih sinu Stefanu.

Oni su pod stresom, drago mi je da je moj sin i dalje tu i da se smeje. Volim te, hvala što me podržavaš - istakao je Novak.

Upravo je njegov sin postao centralna figura kada se posle velikog finala susreo oči u oči sa Karlosom Alkarazom. Pokazao je Stefan da ga je Nole lepo vaspitao i da ima gospodske manire kao i jedan od najvećih tenisera u istoriji, prišao je Karlitosu, pružio mu ruku i čestitao!

Njihov simpatičan susret izazvao je brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama, te je ova fotografija ubrzo postala viralna.

 

 

Talentovani Španac je ostao u šoku, ali je zastao i pozdravio se sa Novakovim sinom i razmenio par rečenica. Nema dileme da je Stefan Đoković od oca naučio lepe manire, a ako je nasledio i talenat, ali i volju za radom, možda upravo on bude dželat Karlosa Alkaraza kada trenutni svetski broj jedan bude u poznim igračkim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading