ŽENE SU MU PADALE POD NOGE, A ONDA JE NESTAO ZBOG ZLOČINA IZ STRASTI: Ovako danas izgleda najveći estradni zavodnik! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema koja dama nije pala na njegov šarm i dobar izgled!

ŽENE SU MU PADALE POD NOGE, A ONDA JE NESTAO ZBOG ZLOČINA IZ STRASTI: Ovako danas izgleda najveći estradni zavodnik! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

Život Petra Kapisode, bivšeg rukometaša i velikog zavodnika, obeležio je zločin koji je izvršio njegov brat Filip Kapisoda kada je prvo hicem iz pištolja usmrtio pevačicu  Kseniju Pajčin, a zatim izvršio i samoubistvo.

Međutim, njegov brat Petar bio je u jeku popularnosti, a onda se naprasno povukao sa javne scene. Sa reprezentacijom Jugoslavije, Kapisoda je osvojio bronzane medalje na Svetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj.

Inače, osim što je bio uspešni rukometaš, Petar je bio popularan među pripadnicama nežnijeg pola. Iako se već duže ne bavi aktivno sportom, i dalje odlično izgleda.

Kapisoda sada obavlja odgovornu funkciju predsednika Rukometnog saveza Crne Gore, pa su skoro sva njegova pojavljivanja vezana za promociju sporta kome je posvetio život.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Petar Kapisoda

- Nisam voleo suva atletska zagrevanja tokom priprema, a najmanje sam voleo da stojim u vrsti. Nije me držalo mesto. Voleo sam da budem fit i uvek sam trenirao više od ostalih. Vežbam i danas kad sam "debelo" u penziji - rekao je Petar za jedan crnogorski portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

17.07.2023 08:24

Filip mu nije rodjeni brat, rodjaci su