TURČIN IZVUKAO DEBLJI KRAJ U ZATVORSKOJ TUČI: Pretukli ga cimeri u Spužu i slomili mu arkadu

Autor:

Svet

16.07.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvorenik Erol Asim pretučen je u sobi Istražnog zatvora u kojoj boravi i navodno je izvukao deblji kraj u tuči s cimerima i slomljena mu je arkada, saznaju “Vijesti”.

TURČIN IZVUKAO DEBLJI KRAJ U ZATVORSKOJ TUČI: Pretukli ga cimeri u Spužu i slomili mu arkadu

Foto: Shutterstock

Tu informaciju potvrdili su i iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), objasnivši da se incident dogodio pre nekoliko dana i da su o svemu obavestili policiju.

“Pritvoreno lice E. A. zadobilo je povredu u tuči, posekotinu izviše oka. Događaj je prijavljen policiji”, kazali su iz spuškog zatvora.

Prema saznanjima “Vijesti”, menadžment UIKS-a policijskim inspektorima prijavio je da su se s Asimom obračunali njegovi cimeri, pritvorenici Šutaj Turkjan i izvesni Kapišić.

“Uprava za izvršenje krivičnih sankcija preduzela je mere iz svoje nadležnosti, razdvojili smo pritvorena lica u različite prostorije i procesuirali ih kroz disciplinske postupke”, kazao je sagovornik iz te institucije.

Isti izvor negirao je nezvanične informacije iz zatvorske uprave – da je pretučeni Asim deo kriminalne grupe uhapšenog državljanina Turske Binali Camgoza.

“Prema podacima kojima raspolažemo, oni su uhapšeni u odvojenim policijskim akcijama”, kazao je taj izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading