ZLA DUŠA UBICE IZ MLADENOVCA NIKAD NEĆE NAĆI MIRA! Targetirao nove žrtve sav BESAN traži da prolije još krvi - stražari u PRIPRAVNOSTI!

Autor:

Hronika

04.07.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blažić je, po proceduri, odvojen od cimera iz ćelije s kojim je došao u sukob.

ZLA DUŠA UBICE IZ MLADENOVCA NIKAD NEĆE NAĆI MIRA! Targetirao nove žrtve sav BESAN traži da prolije još krvi - stražari u PRIPRAVNOSTI!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

Uroš Blažić, osumnjičen za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, nakon završetka psihijatrijskog veštačenja iz Specijalne zatvorske bolnice premešten je u pritvor u Smederevu

Nedugo potom došlo je do incidenta između Uroša i njegovog cimera iz ćelije J. S.

Oni su jedan drugom udarili po šamar i to je najpre muškarac koji je sa Blažićem bio u ćeliji uputio udarac, a potom mu je on uzvratio. Blažić nije zadobio povrede, dok drugi pritvorenik ima podliv ispod oka.

Potom su prekinuli sukob, pritisnuli taster i sami pozvali zatvorske stražare.

Blažić je, po proceduri, odvojen od cimera iz ćelije s kojim je došao u sukob. Kako je u pitanju lakši disciplinski prestup, Blažić se i dalje nalazi u grupnoj ćeliji.

Kako se nezvanično saznaje, on se nakon sukoba normalno ponaša, potpuno je miran i nije učestvovao u novim incidentima.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading