JOVANA JEREMIĆ ZAUSTAVILA POLICIJSKO VOZILO: Voditeljka Pinka uslikana na ulicama Beograda, napravila haos! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obline samo sevaju!

JOVANA JEREMIĆ ZAUSTAVILA POLICIJSKO VOZILO: Voditeljka Pinka uslikana na ulicama Beograda, napravila haos! (FOTO)

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa na PinkuJovana Jeremić, često šokira javnost svojim stajlinzima u emisijama, ali i objavama na društvenim mrežama, na kojima je veoma aktivna.

Kako neretko privlači veliku pažnju javnosti, tako je i ovog puta iznenadila pratioce novom objavom na društvenoj mreži Instagram. Ona sa fanovima često deli fotografije iz studija, teretane, a sada je, kako mnogi pišu u komentarima, prevazišla sebe.

Naime, poznato je da Jeremićeva uživa u rekreaciji u prirodi i vožnji rolera, te je ovog puta brojne pratioce i fanove obradovala novom kompilacijom vrelih fotografija pored, ni manje-ni više, nego policijskih kola.

- Kad sam dobra, dobra sam. Kad sam loša, još bolja sam - napisala je Jovana uz objavu na kojoj pozira u kratkom sortsu, držeći ruku na džipu.

Osim što je istakla noge, Jovana je nosila i uzak bodi u boji kože ispod kojeg je imala šareni brushalter koji je došao do izražaja kada se voditeljkin dekolte na bodiju malo više spustio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

15.07.2023 14:09

Mnogo se pravi važna. Uopšte mi se ne svidja njeno ponašanje.