ZVANIČNO: Posle Tobija, Crvena zvezda Meridianbet dovela novog centra iz Evrolige!

Autor:

Sport

14.07.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova detonacija na Malom Kalemegdanu.

ZVANIČNO: Posle Tobija, Crvena zvezda Meridianbet dovela novog centra iz Evrolige!

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj, nekadašnji košarkaš Olimpijakosa i CSKA iz Moskve, novo je pojačanje Crvene zvezde Meridianbet.

Ovu vest su crveno-beli potvrdili na društvenim mrežama.

Bolomboj (29) je prošle sezone za Olimpijakos odigrao 35 mečeva u Evroligi i prosečno je postizao malo manje od četiri poena, a imao je i tri skoka u proseku po utakmici. On je sa Olimpijakosom osvojio tri trofeja u grčkom šampionatu, a delio je poziciju rezervnog centra sa Tarikom Blekom, iza Mustafe Fala, koji je bio nezamenjiv na mestu startne "petice".

Bolomboj je pre Olimpijakosa igrao za moskovski CSKA, Milvoki i Jutu. On je 2016. godine izabran kao 52. pik na NBA draftu, ali se nije najbolje snašao u Americi, pa je zato sreću potražio u Evropi.

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj u dresu Olimpijakosa

Inače, Bolomboj je rođen u Donjecku, a ima i rusko državljanstvo. On je igrao za reprezentaciju Rusije u kvalifikacijama za SP 2019. i kvalifikacijama za EP 2022.

Podsetimo, danas su crveno-beli već doveli jednog centra, a u pitanju je Amerikanac Majk Tobi, koji ima i slovenački pasoš. Već ranije je tim sa Malog Kalemegdana potpisao i Marka Simonovića, a kada se na to doda i ostanak Luke Mitrovića, čini se da će crveno-beli imati dosta jaču centarsku liniju nego prošle sezone.

Osim njih, u ekipu Duška Ivanovića su ranije stigli i Miloš Teodosić i Adam Hanga, ali je jasno da prelazni rok i dalje nije gotov za crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Privatan Klub Brace

15.07.2023 00:36

ANDREJ KO SU SLEDECI.