OLIMPIJAKOS OSTAO BEZ CENTRA: Bolomboj raskinuo ugovor - PRILIKA za Crvenu zvezdu Meridianbet?

Autor:

Sport

05.07.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li se ostvariti pisanja pojedinih italijanskih i grčkih medija.

OLIMPIJAKOS OSTAO BEZ CENTRA: Bolomboj raskinuo ugovor - PRILIKA za Crvenu zvezdu Meridianbet?

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj i Janis Papapetru

Američki košarkaš Džoel Bolomboj zvanično je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom, saopštio je danas grčki klub.

Bolomboj (29) je prošle sezone za Olimpijakos odigrao 35 mečeva u Evroligi i prosečno je postizao malo manje od četiri poena, a imao je i tri skoka u proseku po utakmici. On je sa Olimpijakosom osvojio tri trofeja u grčkom šampionatu, a delio je poziciju rezervnog centra sa Tarikom Blekom, iza Mustafe Fala, koji je bio nezamenjiv na mestu startne "petice".

Bolomboj je pre Olimpijakosa igrao za moskovski CSKA, Milvoki i Jutu. On je 2016. godine izabran kao 52. pik na NBA draftu, ali se nije najbolje snašao u Americi, pa je zato sreću potražio u Evropi.

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj u duelu sa Džejmsom Gistom

Bolomboj je rođen u Donjecku, a ima i rusko državljanstvo. On je igrao za reprezentaciju Rusije u kvalifikacijama za SP 2019. i kvalifikacijama za EP 2022.

Pojedini italijanski i grčki mediji su objavili pre nekoliko dana da je za američkog centra zainteresovana Crvena zvezda Meridianbet, pa ćemo u narednim danima videti da li će se ostvariti pisanja ovih medija i da li će crveno-beli uskoro dobiti novog centra, ili će se Duško Ivanović, zajedno sa svojim stručnim štabom, odlučiti za neko drugo rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

05.07.2023 19:54

Nije los