DETONACIJA BOMBE NAD BOMBAMA! Crveno-beli KRENULI PO MIROTIĆA! Potvrđena saznanja portala Republika.rs - Mali Kalemegdan će "GORETI" ovog leta!

Autor:

Sport

04.07.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac koji se proslavio u dresu reprezentacije Španije uskoro bi trebalo da zaigra pred delijama.

DETONACIJA BOMBE NAD BOMBAMA! Crveno-beli KRENULI PO MIROTIĆA! Potvrđena saznanja portala Republika.rs - Mali Kalemegdan će "GORETI" ovog leta!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nemanja Nedović

Kakva Zvezda Meridianbet? Strašna Zvezda Meridianbet!

Ovo možemo konstatovati posle novih dešavanja na letnjoj transfer pijaci u kojima su pisanja portala Republika.rs potvrđena te da je tim sa Malog Kalemegdana krenuo po Nikolu Mirotića.

Bruji cela Evropa o temi koje se naš portal dotakao još 28. juna u tekstu sa naslovom "DELIJE NA VIDOVDAN DOBILE NAJLEPŠU MOGUĆU VEST! Zvezda Meridianbet PREGOVARA sa trojicom PAKLENIH igrača!"

Na Vidovdan smo pisali da će u Crvenoj zvezdi Meridianbet sledeće sezone igrati Dejan Davidovac, Nikola Mirotić i Nikola Kalinić.

Davidovac je ubrzo i obukao crveno-beli dres, Mirotić je sada blizu dolaska, pa je ostao još Kalinić kako bi Mali Kalemegdan ovog leta stvarno "izgoreo".

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nikola Kalinić

 

Delije sa oduševljenjem gledaju na ove transfere, a Duško Ivanović bi za sledeću sezonu mogao da ima paklen tim kom će cilj biti povratak na tron u AdmiralBet ABA ligi, nastavak dominacije u Košarkaškoj ligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća, ali i iskorak u Evroligi gde navijači već dugo čekaju na borbu za trofej. Sa Davidovcem, Mirotićem, a možda i Kalinićem - fajnal-for bi bio više nego realna opcija.

Zato crveno-beli deo javnosti čeka zvaničnu detonaciju bombe nad bombama, te potpis Nikole Mirotića koji bi uskoro mogao put Beograda.

Podsetimo, Mirotić je jedan od najboljih igrača Evrolige i prošle sezone je u dresu Barselone prosečno beležio 14.1 poen, 5.1 skok i 1.1 asistenciju za indeks korisnosti 16.8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
10 SE GODINA SPRICA U NJU

04.07.2023 12:17

BRACA VUCICI UZELI STVARI U SVOJE RUKE ! PARTIZAN NE SME BITI JACI ! To su ta dva arsini. PARTIZAN ZARADIO 6 MILIONA OD NAVIJACA a oni - LESINARI !