OD ZALJUBLJENOSTI DO BLAMA TANKA JE LINIJA: Ovo su najgluplje stvari koje su žene iz Srbije uradile zbog ljubavi!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su neki od pregršt glupljih postupaka koje su žene iz Srbije preduzele zbog ljubavi.

OD ZALJUBLJENOSTI DO BLAMA TANKA JE LINIJA: Ovo su najgluplje stvari koje su žene iz Srbije uradile zbog ljubavi!

Foto: shutterstock

Očajna žena

Žene koliko god obrazovane, samostalne i samosvesne bile, imale smo ili imamo nekog muškarca koji je ona slaba tačka. Imale smo onog nekog zbog kojeg smo radile glupe stvari. Nekog zbog kojeg smo rekle „nikad više“, a uradile smo to još milion puta.

Pogledajmo priču moje prijateljice koja je rešila da započne svoju avanturu u Americi. Njen tadašnji dečko je otputovao na koledž, a ona je, vođena osećajem, odlučila da se prijavi za Work & Travel program i preseli hiljade kilometara daleko. Napustila je prijatelje, roditelje i čak fakultet. Međutim, kada je stigla tamo, suočila se s neočekivanim iznenađenjem. Njen dečko je odlagao sastanak sve dok nisu prošla čitava četiri nedelje. Na kraju, kada su se konačno videli, saopštio joj je da prekidaju jer su se njegova osećanja prema njoj promenila. Možete zamisliti koliko se osećala prevarenom i izgubljenom, daleko od svoje domovine, a sve zbog ljubavi koja je nestala, prenosi "Naj Žena". 

Republika

Foto: Facebook/Printscreen

 

 

Eto, čini se da ljubav može imati prilično čudan uticaj na našu sposobnost donošenja razumnih odluka. Baš kao što je moja drugarica, koja, izgleda, ima neku vrstu "neprijateljske" poruke rezervisane samo za svoje bivše momke kad malo popije. Možda je to njena verzija terapije za izlečenje srca - kroz poruke ispunjene vulgarnostima. Verovatno bi psiholozi mogli da napišu ceo priručnik o tome.

Jedna devojka je ostavila prezanimljiv komentar. Nakon svađe s bivšim dečkom, ostavio je ružu ispred njenih vrata u pokušaju da smiri situaciju. Ali ona, umesto da pristojno razmotrim situaciju, odmah je sela u autobus i vozila se dvadesetak minuta do njegove zgrade. Spektakl su posmatrali roditelji koji mora da su mislili da je potpuno poludela.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen

 

 

Još jedna priča koja izaziva nevericu dolazi od žene koja je očajnički želela da privuče pažnju bivšeg partnera. Uzela je telefon i poslala mu poruku s drugog broja, pretvarajući se da mu neko drugi javlja da je umrla. Međutim, čak ni tada nije dobila odgovor.

Foto: Facebook/Printscreen

 

 

Imamo i one zavisnice od tuđeg mišljenja. Ako dečko kaže da šminka ne valja, ona se umiva.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen

 

Zato, drage čitateljke, ove priče trebaju nam biti podsećanje da ljubav ponekad sme da vodi do besmislenosti, jer su to najbolje uspomene koje se prepričavaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading