SJAJNI CENTAR ODJAVIO VEČITE: Brendon Dejvis ima NOVI KLUB!

Autor:

Sport

05.07.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski rivali će morati da potraže alternativna rešenja.

SJAJNI CENTAR ODJAVIO VEČITE: Brendon Dejvis ima NOVI KLUB!

Foto: Starsport

Iako su Crvena zvezda Meridianbet i Partizan silno želeli da u svoje redove dovedu Brendona Dejvisa, bivši centar Olimpije Milano izabrao je - Valensiju.

Prvi je o transferu košarkaša iz Ugande pisao "Basket News" i renomirani novinara Donatas Urbonas, a sada je zvanična potvrda stigla od "Sportanda".

Iskusni evroligaški centar Brendon Dejvis nastaviće karijeru u Valensiji pošto su dve strane sve dogovorile, čime je španska ekipa dobila veliko pojačanje pred narednu sezonu.

Foto: Euroleague.net

Brendon Dejvis u dresu Barselone

Nekadašnji student BYU univerziteta koji je u NBA ligi igrao za Filadelfiju i Bruklin vratiće se u ACB ligu. nakon što ga iz Barselone otišao u Olimpiju Milano, pa će sada nositi dres Valensije.

Takođe je nastupao i za Žalgiris, Monako i Vareze, a u ovom prelaznom roku je pregovarao sa Partizanom i Crvenom zvezdom ovog leta. Ipak, od njegovog dolaska u Beograd neće biti ništa, pa "večiti" moraju da potraže alternative na centarskim pozicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading