NASUKALA SE JAHTA POZNATOG KONTROVERZNOG BIZNISMENA NA KRKU! Jedva ga izvukli! DRAMA U HRVATSKOJ!

Autor:

Svet

05.07.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ročnik, koji je svojevremeno bio na listi najbogatijih Slovenaca i koji je osuđen na zatvor zbog propale kompanije Klasje iz Celja i zloupotrebe u kompanijama Toming Consulting i Millcom group, ima vilu na Krku, par stotina metara od plaže.

NASUKALA SE JAHTA POZNATOG KONTROVERZNOG BIZNISMENA NA KRKU! Jedva ga izvukli! DRAMA U HRVATSKOJ!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Jahta slovenačkog biznismena Tomaža Ročnika nasukala se na hrvatskom ostrvu Krk, a iako je u trenutku nesreće na plovilu bilo šest osoba, niko nije povređen.

Za sada nije poznat uzrok nesreće, a biznismen i još pet osoba spašeni su sa kopna, jer je položaj sa morske strane bio nepristupačan zbog plićaka i oštrog podvodnog kamenja, prenosi portal 24UR.

Kako se navodi, jahta procenjena na 700.000 evra izvučena je kranom iz vode.

Ročnik, koji je svojevremeno bio na listi najbogatijih Slovenaca i koji je osuđen na zatvor zbog propale kompanije Klasje iz Celja i zloupotrebe u kompanijama Toming Consulting i Millcom group, ima vilu na Krku, par stotina metara od plaže.

Dodaje se i da je Ročnik kontrolisao mrežu građevinskih firmi, pekara i nekretnina, a da je nakon stečaja Probanke 2013. godine nekoliko njegovih firmi završilo u stečaju.

Iako je osuđen, on nije otišao na izdržavanje zatvorske kazne, jer su on i njegov saučesnik predložili da dobiju alternativne sankcije, o čemu sud još nije doneo odluku.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading