MARINKOVIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA: Bivši zadrugar saslušan, PRETIO Zorici Marković!

Autor:

Vesti

05.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica rešila da Marinkovića goni krivično!

MARINKOVIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA: Bivši zadrugar saslušan, PRETIO Zorici Marković!

Foto: ATA Images

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković prijavila policiji nekadašnjeg rijaliti cimera, Ivana Marinkovića. On je, kako prenosi "Star", dobio zabranu prilaska.

- Tačno je da mi je dolazila policija i da su mi uručili poziv da idem da dam izjavu, rečeno mi je da se Zorica mene plaši - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Izvor blizak zaraćenim zadrugarima otkrio je pozadinu ovog sukoba.

- Zorica je rešila da tuži Ivana za sve što je rekao na njen račun, ona se nakon emisije u kojoj su zajedno gostovali baš potresla jer je on tokom reklama, za šta postoje i svedoci, pretio i njoj i njenim sinovima. Pominjao je neke ljude i dok je sve to izgovarao lice mu se izobličilo. Zorica kaže da se baš uplašila, ona koju nije tako lako uplašiti je bila prestravljena. Pritisak joj je skočio, stvarno je bila potrešena. Odmah je otišla u policiju i navela je da se boji Ivana Marinkovića i da želi da mu se zabrani prilazak njoj njenoj deci - kaže za "Star" izvor blizak pevačici i dodaje:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković i Zorica Marković

- Ivan je saslušan i dobio je zabranu prilaska. Sada sledi suđenje i Zoka neće odustati od toga da ga krivično goni jer joj nikad niko nije pretio kao Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading