VEČITI MOGU DA BIRAJU: Ovim košarkašima su istekli ugovori, a ranije su bili interesantni Zvezdi Meridianbet i Partizanu

Autor:

Sport

24.06.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lista slobodnih agenata je dugačka, neka od imena posebno privlače pažnju delija i grobara.

VEČITI MOGU DA BIRAJU: Ovim košarkašima su istekli ugovori, a ranije su bili interesantni Zvezdi Meridianbet i Partizanu

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Sezone je tek završena, a pokrenute su spekulacije oko selidbe nekih od najboljih košarkaša na tlu Evrope. Najveći potres izazvao je odlazak krilnog centra Nikole Mirotića iz Barselone, a nekolicini košarkaša koji su ranije bili zanimljivi Partizanu i Crvenoj zvezdi Meridianbet ovog leta ističu ugovori.

Šampion Evrope Real Madrid ostao je bez plejmejkera Najdžela Vilijams-Gosa, dok je saradnju sa Olimpijakosom, za sada, završio Kostas Slukas. Njih dvojica bi mogli da budu interesantni crno-belima, kao i Niko Manion, Italijan iz Virtusa.

Republika

Foto: Starsport

Slukas i Panter

Osim Mirotića, Barsu napušta i Nikola Kalinić, koji bi mogao da pojača crveno-bele, a kuriozitet je da je ponovo slobodan i krilni centar Akile Polonara, koji je zimus praktično već postigao dogovor sa Zvezdom Meridianbet, ali je u poslednjem momentu otišao u Žalgiris.

Republika

Foto: Starsport

Akile Polonara

Ugovor sa klubom iz Bolonje istekao je i Milošu Teodosiću, dok je iskusni Kris Singlton okončao svoj mandat u Efesu.

Naravno, ovo su samo neka od imena, a nema sumnje da nas čeka vrelo košarkaško leto...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak

24.06.2023 13:53

SLUKAS KOD ZOCA ! U PAKET I MIROTIC !