UDARNA VEST! Mirotić NAPUSTIO Barselonu!

Autor:

Sport

21.06.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni košarkaš poslao snažnu poruku velikanu, čije boje je branio od 2019. godine.

UDARNA VEST! Mirotić NAPUSTIO Barselonu!

Foto: Starsport

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić

Krilni centar Nikola Mirotić oprostio se od Barselone, a tom prilikom je izjavio da je odluka o rastanku doneta od strane čelnika katalonskog giganta.

Spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Crvenoj zvezdi Meridianbet, ali je sa Malog Kalemegdana stigao demant.

- Ovo je bila moja poslednja utakmica, ljudi i klub to znaju. Oni su doneli takvu odluku i mi se od nje nećemo vraćati. Znao sam da će to biti moja poslednja utakmica ako pobedimo i sada je vreme da budemo srećni i da se zabavljamo zajedno. Pobeda 3-0 protiv Real Madrida je velika stvar, oni su šampioni Evrope i sjajan tim.- počeo je Mirotić, a potom je dodao:

Videli smo šta se stvorilo za ove četiri godine, veza između navijača i mene je veoma jaka i niko je ne može prekinuti. Niko više ne zaslužuje ovo prvenstvo od ovih navijača i ovog kluba - zaključio je MVP finala ACB lige.

Osim kluba sa Malog Kalemegdana za Mirotića je zainteresovana i Olimpija iz Milana, a iskusni košarkaš će uskoro doneti odluku o nastavku karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading