SRBIN SE SELI KOD JOKIĆA? Denver bacio oko na košarkaša Partizana

Autor:

Sport

21.06.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tristanu Vukčeviću mentor bi bio Nikola Jokić. a Majk Meloun je spreman da rizikuje sa još jednim Srbinom, prenose mediji iz Denvera.

SRBIN SE SELI KOD JOKIĆA? Denver bacio oko na košarkaša Partizana

Foto: Starsport

Novi Srbin mogao bi da krene u osvajanje NBA lige i to u paru sa Nikolom Jokićem. Kako prenose mediji iz grada u Koloradu, u Denveru su uvereni da bi Tristan Vukčević (20) mogao da im bude dobro rešenje pod košem kao zalog za budućnost, odnosno da upravo on bude jednog dana dostojna zamena za Džokera, koji ih je odveo do šampionskog prstena.

Foto: Starsport

NIJE SE NAIGRAO U PARTIZANU Tristan Vukčević

 

Navodno, Denver je spreman da draftuje Vukčevića na NBA draftu i to kao 35. pika. On bi na taj način bio bolje rangiran od Jokića, koji je završio među Nagetsima kao 41. pik. Pritom je Nikola izabran dok su išle reklame za burito, pa su novinari u SAD i na konto toga napravile šalu.

Foto: Tanjug/AP

VERUJE SRBIMA Majk Meloun dovodi društvo Jokiću

- Tristan je zbog prezimena već dobio nadimak The Vooker, veliki je talenat i njegov potencijal ne bi smeo da prođe nezapaženo. Nadamo se da ESPN neće pustiti reklame kada on bude biran, kao što je bio slučaj sa Jokićem. Mentor bi mogao da mu bude upravo Nikola, koji mu je i jedan od idola i omiljenih igrača. Njegov otac je igrao svojevremeno za Real Madrid, a on ima srpsko, grčko i švedsko državljanstvo. Jedan je od osmorice košarkaša koji su najviše napredovali i sada je projektovan kao 35. pik. Tim koji predvodi Majk Meloun mogao bi da rizikuje sa još jednim Srbinom i da mu se to ponovo isplati - prenosi Denver gazeta.

Tristan se već neko vreme nalazi u SAD gde pokušava da se nametne skautima, zbog čega ne može da pomogne Partizanu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde Meridianbet. On je karijeru započeo u Real Madridu, a onda je došao u Partizan kako bi dobio veću šansu i minutažu, ali se to očigledno nije desilo, verovatno i zbog povrede, pa je rešio da se otisne put Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading