GROM IZ VEDRA NEBA! Još jedan košarkaš Partizana OTIŠAO u NBA!

Autor:

Sport

31.05.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi igrač je tokom sezone upisao četiri nastupa u crno-belom dresu.

GROM IZ VEDRA NEBA! Još jedan košarkaš Partizana OTIŠAO u NBA!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Mnoge navijače Partizana je iznenadila informacija da je posle učešća u Evroligi, Tristan Vukčević napustio crno-bele i otišao u NBA.

Sin nekadašnjeg reprezentativca SCG Dušana Vukčevića želeo je da odradi nekoliko treninga "preko bare", pred početak Drafta u najjačoj ligi na svetu.

Takav razvoj situacije tada nije obradovao najtrofejnijeg evropskog stručnjaka Željka Obradovića, koji je tokom konferencije na pitanje gde je Tristan, odgovorio sa:

- Nemam pojma - kazao je tada Obradović.

Inače, Vukčević se pred početak polufinalne serije AdmiralBet ABA lige sa Cedevita Olimpijom, vratio među crno-bele i stavio na raspolaganje Žocu.

Ovog puta Tristanovim stopama krenuo je Đorđije Jovanović, koji je od početka sezone upisao samo četiri utakmice u AdmiralBet ABA ligi i ukupno zabeležio 22 minuta na parketu.

Republika

Foto: Starsport

 

Jovanović je poslednji put boravio u igri protiv FMP Železnika u 11. kolu, ali se posebno istakao samo u okršaju prvog kola protiv Cibone u Zagrebu kada je ubacio sedam poena.

On je trenutno u kampu Los Anđeles Lejkersa sa kojima trenira uoči velikog NBA drafta koji je na programu posle finala, u kome se sastaju Denver Nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem i Majami Hit, za koje nastupa njegov imenjak Jović.

Inače, dvadesetogodišnji Đođije Jovanović igra na poziciji beka, rođen je u Podgorici i ima crnogorsko državljanstvo. Partizan mu je jedini klub u dosadašnjoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading