DVA DETALJA SU BILA DOVOLJNA ZA POBEDU: Trener Cedevita Olimpije znao kako da nadmudri Željka Obradovića!

Autor:

Sport

30.05.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skrenuo je svojim igračima pažnju samo na to i trijumf nad crno-belima došao je bez velike muke.

DVA DETALJA SU BILA DOVOLJNA ZA POBEDU: Trener Cedevita Olimpije znao kako da nadmudri Željka Obradovića!

Foto: Starsport

Miro Alilović

Košarkaši Cedevita Olimpije produžili su polufinalnu seriju plej-ofa AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom parketu rutinski pobedili Partizan.

Posle tog meča je svoje prve utiske izneo strateg Slovenaca Miro Alilović.

Ako želim da pričam o ovoj utakmici, moram da pomenem prethodnu. Razlika između dve utakmice je bila kao noć i dan. Ovaj put smo zaista uspeli da odigramo našu najbolju utakmicu. Igači koji su ulazili sa klupe davali su dodatni kvalitet, imali smo maksimalni fokus u napadu i odbrani. Na sastanku sam pomenuo dva detalja u napadu i odbrani koje smo morali da popravimo da bi naša utakmica izgledala potpuno drugačije. Statistika govori o timskoj igri. Lopta je kružila, svako je radio ono što najbolje radi - rekao je trener slovenačkog tima.

Republika

Foto: Starsport

Miro Alilović

Majstorica je na programu tek 6. juna u Beogradu, a pobednik tog meča će u velikom finalu ukrstiti koplja sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

Serija je izjednačena. Rekao sam momcima da ostanu skromni. Čeka nas težak ritam jer je pred nama još finale državnog prvenstva, a ne samo Partizan. Konačno smo pružili navijačima predstavu koju zaslužuju. Verujem da su uživali u našoj igri - dodao je Alilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading